divendres, 6 de març del 2009

Edició de música.

Aquests dos dies de classe hem estat treballant amb el programa Audacity, que és un editor de música.

El primer que vam fer va ser crear grups d'aproximadament quatre persones i vam triar una frase, en el nostre cas va ser una cançó i ens vam repartir l'estrofa.
Cadascuna amb el nostre ordinador va gravar el seu tros de cançó i tot seguit el vam pujar al blink per a que les companyes del grup poguéssin ajuntar-ho.

Vam obrir les 4 gravacions amb l'Audacity (importar áudio), el primer que hem de fer es retallar els espais en blanc que queden entre gravació i gravació (seleccionant el tros que sobra i amb l'eina de les tisores), ajustarem els decibelis del cada gravació per tal que tots quedin a un volum mes o menys semblant.
Mourem cada tros de la cançó al lloc que li pertoca per tal que el programa ho llegeixi endreçat.

Un cop acabada la nostra petita cançó ho guardarem.

Posteriorment agafarem una canço en Mp3 i el que farem serà reduir-li el so en un tros per incloure la nostra gravació, i així farem que es senti la nostra gravació i de fons la cançó Mp3 que haguem triat. Hi ha una eina a l'audacity que redueix el so de les cançons en el tros que tu vulguis, el que fa es generar dos punts i entre aquests dos punts mourem el soo i l'afluixarem.
Mourem la nostra gravació al tros que li pertoca (allà on hem baixat el so).
Finalment ho guardarem en format wav i ja tindrem la cançó amb la nostra gravació inclosa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada